Едно утро една жена се јавува кај другарка и…

stana

Немам читано хороскоп со години…

horoskop

Замисли си да влезеш пијан…

pijan

Беровски снајпер

snajper

И купив на жената дијамантски прстен…

uslov

Како се викаш?

vian

Зошто во Индија се најстабилните бракови?

brakovi

За новиот договор ви следи бесплатен таблет…

soni

Сине, сакам да имаш се шо ќе посакаш на овај свет!

grlo

Тато шо викаш да ставам една тетоважа на бицепс?

ramenja