50 Неверојатни илустрации за состојбата во која е светот во денешно време

Павел Кузински е познат илустратор, кој многупати сме го споменувале и сме прикажувале негови дела. Главна преокупација му е општеството во кое живееме, па честопати знае да нацрта нешто што ќе не замисли.

Ви прикажуваме неверојатни илустрации токму за лудиот свет со кој се соочуваме секојдневно.

1.

2.

3.

4.

5.

Следна Страница

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *