BatoStrosha

30 реалистични, сепак хумористични илустрации кои ќе ве замислат

Интернетот е луд за овие сатирични автобиографски илустрации создадени од Асаф Ханука, уметник од Тел Авив. Овие провокативни илустрации зборуваат за родителството и модерното општество, со хумористична нота за да ги долови моментите.