BatoStrosha

Едноставни, но моќни стрипови од овој Венецуелски уметник ќе те натераат да размислуваш и да се насмееш

“Неизговорена вистина” е серија стрипови создадени од венецуелската уметница Марија Гвадарама во која има уникатен спој на емоционален хумор, водејќи го читателот од површински хумор до длабоки филозофски размислувања.