BatoStrosha

20 Причини зошто жените живеат подолго од мажите

Иако науката се обидува да најде логични објаснувања за пократкиот животен век на мажите во однос на оној на жените, овие 20 фотографии на некој начин ја поддржуваат ваквата статистичка слика.

Овој работник во перална

Другар ми падна од покрив пред некој ден

Да скокаш јаже од вжештено стакло

Фрли го преку прозор, ќе го пречекам долу

Следна Страница – 2 –