Градација на придавките според новата македонска граматика…

1. богат
2. побогат
3. најбогат
4. не знае што со парите
5. уште не го фатиле
6. сега можат да го фатат за к..

Придружи се на Навалица

Претплати се на нашата мејлинг листа и ги добивај најинтересните слики секој ден.

Благодариме на претплатата

Грешка.

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *