IQ Тест

Во едно езерце има 6 риби. Ако 3 од нив умрат, колку риби ќе останат во езерцето?
Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *