Кога Егеец јаде Месо !?

jazik

Придружи се на Навалица

Претплати се на нашата мејлинг листа и ги добивај најинтересните слики секој ден.

Благодариме на претплатата

Грешка.

Loading...

One comment

  1. KUR ZA SITE HEJTERI

    Има многу вакви срања за егејците, ама само просто, необразовано, ниско интелегентно сустество може да јаде гомна за нив. Ама што да правиме такви останаа во нашата македонија се што е салам гледа да избега од оваа вреќа полна со прости курвини синови. (ЕДУКАТИВНА ПОРАКА ДО ПРОСТИОТ МАКЕДОНСКИ НАРОД) – Егејците,се нај Македонскиот народ.
    П.С. Кога си прост не треба да зборуваш за нешто што не го знаеш,земи прочитај нешто разговарај со некој паметен а не цела младина запнала на некои безмозочни работи. Ќе си останите простички цел живот и поголемите ќе ве ебат како сакат а вие ќе се помирите со вашиот мизерен живот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *