Кога три пати по ред ќе си го утнам пасвордот…

Кога три пати по ред ќе си го утнам пасвордот…
– Помислувам дека ме хакнале!
– Ме облива ладна пот!
– Добивам мал срцев удар!
– Забрзано дишам!
– Пцујам…
За да на крај сфатам дека сум ја сменил подршката од EN во МК…

Loading...
Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *