Кога чекаш автобус 2-ка, а поминуваат седмица, петка, 22ка, стотка, корен од 3, ПИ, итн…

avtobus

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *