Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација…

Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација. Извадил од џебот марама и почнал да мафта со неа.

Loading...

Коле! На што помислуваш кога мавтам со марамата?
– На разделба.
Одлично! Асоцијацијата е разделба… Миле, а ти на што мислиш?
На оро.
Браво! Асоцијацијата е оро… Блажо, ти на што мислиш кога мавтам со марамата?
На секс.
Како можеш да помислиш на секс кога ти мавтам со марамата?
Јас цело време мислам на секс, мавтал ти со марамата или не!

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *