Прегратката помеѓу куче и срна: Потресна фотографија од страдањето на животните го обиколи регионот!

srna

Дека природните катастрофи го будат најдоброто во луѓето, но и во животните го покажува и оваа фотографија на која во прегратка се наоѓаат куче и срна.  Навистина емоционално…