Му вели жената на мажот…

Му вели жената на мажот:
– Ајде поправи го казанчето во WC.
– Не сум јас водоинсталатер.
Следниот ден му вели:
– Море,ајде помини со поликолор,дома е валкано.
– А бе,ти личам ли јас тебе на молер?!
Утредента се враќа мажот од работа дома и се било средено…
– Кој го сработи сето ова?
– Комшијата.
– И колку пари бараше?
– Не сакаше пари,сакаше нешто благо да му направам или да ме изе**л.
– Дај од тоа благото што го направи!
– Не направив благо,не сум јас слаткар!

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *