Влегува Мујо кај забар и му вели…

Влегува Мујо кај забар и му вели:
– Колку ти е вадење?
– 500 денари.
– А без анестезија?
– Така, 350 денари!
– Добро тогаш, само откорнете го и готово.
– Браво, би било добро сите мои пациенти да се вака храбри. Кажете ми за кој
заб се работи.
– Фато, кажи му кој заб те боли!

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *