На Трпе му се јавува брат му на телефон…

– Ало, Трпе ти ли си?
– Кажи брату.
– А бе, шо да ти кажам, тате денеска се качи на црешата, да наберел цреши, и…… се скрши гранката кај шо седеше…. и како да ти кажам…… го изгубиме тате брату.
Неколку секунди тишина, па Трпе:
– А под цреша проверивте да не е таму?

Придружи се на Навалица

Претплати се на нашата мејлинг листа и ги добивај најинтересните слики секој ден.

Благодариме на претплатата

Грешка.

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *