Најчесто користени фрази во Македонија?

frazi

loading...
loading...

Еден Коментар

  1. Piratot

    Me boli kur brat

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *