Приказна за љубовта

prikazna

Чаша од различни перспективи

casa

Станке, ој мор прашај за пасот…

stanke

Љубовта во 21 век

ljubovta

Ти го земам фрижидерот на заем…

frizider

Како можеш да си цело време насмеан?

nasmean

Од пиво сеуште никој не умрел…

pivo

Која година си?

bremena

Кога ќе ја видиш со друг

koa

Со што ја пиеш ракијата?

rakija