5 фази во животот на жените

Кои се петте фази во животот на една жена?

Фаза број 1:

Желба да пораснат

Фаза број 2:

Ајде веќе кога ќе ми пораснат градите? (желба за облини)

Фаза број 3:

Мора да ослабам. (постојана желба за слабеење)

Фаза број 4:

Морам да вежбам и да се стегнам! (потреба за манекенски изглед)

Фаза број 5:

Ма кој го е*е!


Ако Дедо Мраз беше Македонец…

Што ќе се случуваше ако Дедо Мраз беше Македонче? Колку време ќе му требаше да ги подели подароците? Дали ќе успееше да си го задржи…
…имиџот на дарежлив ведар дедо?

Веднаш ќе го уапсеа зошто нема зимска опрема…

Ќе мораше да склучи договор со Македонска пошта…

Ќе банкротираше затоа што станал премногу бавен…

Ќе почнеше да пие ракија од мака…

И на крај за да се спаси ќе се преселеше во Австралија или Нов Зеланд