СП: Распоред на натпреварите според македонско време

svetsko

Прво коло:

12.јуни:

22:00 Бразил – Хрватска

13.јуни:

18:00 Мексико – Камерун

22:00 Шпанија – Холандија

00:00 Чиле – Австралија

14.јуни:

18:00 Колумбија – Грција

22:00 Уругвај – Костарика

00:00 Италија – Англија

03:00 Брег на Слонова Коска – Јапонија

15.јуни:

18:00 Швајцарија – Еквадор

22:00 Франција – Хондурас

00:00 Аргентина – БиХ

16.јуни:

18:00 Германија – Португалија

21:00 Иран – Нигерија

00:00 Гана – САД

Второ коло

17.јуни

18:00 Белгија – Алжир

21:00 Бразил – Мексико

00:00 Русија – Јужна Кореја

18.јуни:

18:00 Австралија – Холандија

21:00 Шпанија – Чиле

00:00 Хрватска – Камерун

19.јуни:

18:00 Колумбија – Брег Слонова коска

21:00 Уругвај – Англија

00:00 Јапонија – Грција

20.јуни:

18:00 Италија – Костарика

21:00 Швајцарија – Франција

00:00 Хондурас – Еквадор

21.јуни:

18:00 Аргентина – Иран

21:00 Германија – Гана

00:00 Нигерија – БиХ

22.јуни:

18:00 Белгија – Русија

21:00 Јужна Кореја – Алжир

00:00 САД – Португалија

Трето коло:

23.јуни

18:00 Холандија – Чиле

18:00 Шпанија – Австралија

22:00 Бразил – Камерун

22:00 Хрватска – Мексико

24.јуни:

18:00 Уругвај – Италија

18:00 Англија – Костарика

22:00 Јапонија – Колумбија

22:00 Грција – Брег Слонова коска

25.јуни:

18:00 Нигерија – Аргентина

18:00 БиХ – Иран

22:00 Еквадор – Франција

22:00 Хондурас – Швајцарија

26.јуни:

18:00 САД – Германија

18:00 Португалија – Гана

22:00 Јужна Кореја – Белгија

22:00 Алжир – Русија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *