Седат тројца пријатели во селска кафана…

Едниот од нив не бил женет, и му викат:
— Ти најдиме жена!
— Која е таа бе?
— Менка бе, од другото село!
— Таа ли бе, една глува?
— Да бе, барем нема да слуша каа ќе ја пцуиш!
— Ама таа и не гледа убаво.
— Е па нема да те гледа каа си пииш.
— Море, и криве на едната нога.
— Нема да може да те фане, за да те тепа.
— А бе многу е глупа бе човеци.
— Море, ќе си ја лажиш како сакаш.
— А бе таа е многу грда.
— Е па ајде и ти сега, па не може се да биде убаво!?

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *