Школски прибор. Познато? :)

poznato

Loading...

One comment

  1. Andrej Vincent Timiovski

    очигледно за оние што вака размилувале за средно нема понатамошно образование… -_-

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *