У некоју фирму ѕвони телефон неколко пута…

У некоју фирму ѕвони телефон неколко пута и радник се јавља:
– Што не се јавите бре кд ја звону? – дере се некој нервозно
– Што си зинаја бе, па у гужву смо, што сакаш?
– Знаеш ли бе ти кој е на телефон
– НЕ
– На телефон е твој директор
– А ти знаеш ли сс кога разговараш
– НЕ
– Епа ондак можеш да едеш гомна колко сакаш

Loading...
Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *