Во продавница за птици – папагали…

– Колку кошта овој папагал?
– Тој кошта 10 евра.
– А, што тој знае?
– Тој знае да зборува.
– А, овој другиов, колку кошта?
– Тој кошта 20 евра.
– А, што тој знае?
– Тој знае и да зборува и да пее.
– А овој третиов, колку кошта?
– Тој кошта 50 евра.
– А, што тој знае што е толку поскап?
– Тој ништо не знае, ама му е шеф на овие двата!

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *