16 Примери зошто студентскиот живот воопшто не е лесен

1.

kogasi

2.

cetvorica

3.

denovi

4.

dom

5.

iminja

6.

ispit-2

7.

jajca

8.

blazo1

9.

koi

10.

lol

11.

ne-bira

12.

polozi

13.

prof

14.

selka

15.

semestar

16.

sesija

17.

skopje

18.

student1

19.

studenti

20.

studentit

21.

ucam

22.

vic

23.

visoko

24.

zivot1

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *