во ,

Ааа вие сте станале на погрешната страна од креветот – му вели таа…

Еден млад свештеник оди на појадок. Сретнува една калуѓерка и ја поздравува:

– Добро утро, сестро!


– Ааа вие сте станале на погрешната страна од креветот – му вели таа.

Свештеникот изненаден, но продолжува. По некое време сретнува еден постар свештеник и го поздравува и него:

– Добро утро, оче!

– Сте станале на погрешната страна од креветот – одговара тој.

Свештеникот целосно збунет продолжува и по некое време го сретнува Папата и му вели:

– Оче… Не станав на погрешната страна од креветот – избрзува да каже свештеникот.

– Што зборуваш?! – изненадено прашува Папата.

– Извинете, извинете! Што сакавте да ми кажете?

– Сакав само да прашам зошто ги носиш обувките на сестрата Ана?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Е сега те фатив на дело и ќе платиш дебела казна!

Со помош на АИ технологијата, објавена последната песна на Тоше Проески: „Кажу да време лечи све“