во ,

Абе брат, зошто жена ти и децата скокаат боси по снегот, што е работата…?

Реклама

Оди Мујо кај Хасо на гости и гледа како жена му и децата скокаат боси по снегот. Влегува внатре кај Хасо и го прашува:

– Абе брат, зошто жена ти и децата скокаат боси по снегот, што е работата…?

– Ма имам некој сируп против грип и кашлица, ќе му истече рокот за некој ден, па велам да не се фрли за џабе.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Брат имам една добра и една лоша вест…

Срце угаси ми се компјутер… што да праву?!