во ,

Абе Иване нели ти кажав пред да почнаш да се тепаш…


Си оди дома Иван со сино око и мајка му го прашува:

– Абе Иване нели ти кажав пред да почнаш да се тепаш да броош до 10!

– Да мамо, ама на Џоко мајка му му кажала да брои до 5.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Уметнички дела кои се случиле случајно

Комшија зашто додека жена ти пее, ти секогаш излагаш надвор…