во ,

Абе, ти како се викаш?

Гледа полицајац двоица куде се тепав на сокак, и у обид да ги раздвоји, прашује ги:

– Абе, ти како се викаш?

Зоран Михајловски, вика ов’ј…

– А ти бе, ти како се викаш, прашује га другога

Ја, Зоран Петковски…

Па добро бе, вика им полицајац… Нели е срамота? Браќа, а тепате се…

Што мислиш?

25 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 Луѓе кои ја собраа целата своја сила и волја да се претворат во „убави лебеди“

Попе, сакам да го испуштиш делот: ‘Се колниш ли дека ќе и бидеш верен до гроб?!