во ,

Авион над Атлантикот почнал да паѓа, станува згодна плавуша…

Реклама

Авион над Атлантикот почнал да паѓа, станува згодна плавуша:

– Ако треба да умрам, сакам да умрам чувствувајќи се како жена!

Се соблекува гола и вика:

– Има ли во овој авион маж кој би ми помогнал да се чувствувам како жена уште еднаш за последен пат?

Станува човек, се соблекува и вели:

– Еве, испеглај ми ја оваа кошула!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Копале Фата и Трпана компири, кога Фата зеде два компири и рече…

Преку океански брод добива итна порака дека по грешка е испукано торпедо…