во ,

Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие дупло од тоа…

Човек фаќа златна риба и оваа му вели:

– Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие дупло од тоа.


– Добро, Прво сакам да ја имам најголемата куќа на светот

Рибава му дава палата, а на комшијата дупло поголема од неговата.

– Второ сакам најбрзата кола на светот.

Рибава му дава ферари, а на комшијата некоја од иднината дупло побрза од оваа.

– Трето сакам едно јајце да ми отпадне.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

26 Ретки фотографии кои докажуваат дека нашиот свет е полн со чуда

20 Објекти кои можат да се видат само преку Google Maps