во ,

Ало, овде Весна од Стопанска банка на телефон…


Му вртат на Цветко од Банка:

– Ало, овде Весна од Стопанска банка на телефон.

– Весна те молам не ми се јавувај, жена ми е љубоморна.

– Ама господине вие имате долг!

– Ако те слушни за ова, навистина ќе ми направиш многу проблеми.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Луѓе уживаат во нивните градинарски успеси

20 Мачки чии стандардни поставки исчезнаа засекогаш