во ,

Англичанец, Французин и Македонец дискутираат која националност биле Адам и Ева…

Англичанец, Французин и Македонец дискутираат која националност биле Адам и Ева.

Англичанецот:


– Адам бил Англичанец. Само Англичанец може да биде таков џентлмен за да си го даде едното ребро за да ја има Ева.

Французинот:

– Според мене Ева била Французинка. Само Французинка може да се предаде за едно јаболко.

Македонецот:

– Двајцата сте во голема грешка. Адам и Ева биле Македонци – само Македонец со гол газ и едно јаболко може да мисли дека живее во рајот…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што има ново?

Се сретнале четворица другари после 30 години од како матурирале и отишле во кафана да прослават…