во ,

Ајде бе да видам, зборувај со мачката!


​Му рекол Тарзан на некој човек дека може да зборува со животни, и човеков му рекол:

– Ајде бе да видам, зборувај со мачката!

Тарзан по некое време му рекол:

– Вчера си ја фрлил од 2-ри!

– На среќа го погоди, ај со кучето зборувај!


– Ми вели дека нема јадено 5 дена и вчера си го тепал.

Човеков се уште не верувал, па Тарзан му рекол:

– Ај ќе одам да зборувам со козата.

Човекот одма изреагирал:

– Немој, немој, не иди. К*рва е, многу лаже!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Се враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароци…

Ти, ти таму назад, кажи што знаеш за Француската револуција ?