во ,

Ајде комшија не се жали, нели гледаш дека се повеќе личеме на Англија…

– Е*ати живото е*ати…

– Ајде комшија не се жали, нели гледаш дека се повеќе личеме на Англија.

Реклама

– Абе не трескај глупости, ние и Англија слични.

– Не сме слични личеме…

– Е у што личеме ај кажи ми?

– Па нели врне секој ден исто како у Англија. А и пе*ери имаме секој ден се повеќе и повеќе.

– Е за тоа ние народо сме криви.

– Како бе комшија ние криви, кога власта го праве народо будала. Власта е крива оти го праве народо будала.

– Е не си у право. Народо е крив. Сами сме си криви. Ние први почнаме.

– Што почнаме ние први ?

– ПА НИЕ НАРОДОТ ОД БУДАЛИТЕ НАПРАВИМЕ ВЛАСТ. Е СЕГА ТАА ВЛАСТ ОД НАС ПРАВЕ БУДАЛИ!!!!!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Внучко, што скаш дедо да ти купи за роденден?

Внимание, злобен папагал!