во , ,

А зела Мара кравата да а носе да а оплодат, ама оти кравата ич не била мирна…

А зела Мара кравата да а носе да а оплодат, ама оти кравата ич не била мирна, а зела и Ројз’то да а придрже кравата…

Реклама

А пуштиле кравата кај бикот, виа торкото ник’ко да и нарипа на кравата…

Поминуе пола саат, саат, виа сака, де не сака, и едно време, Мара почнала нежно да го т’рие бикот меѓу рогови…

Виа рипање, и за кратко време завршил работа…

Ројз’то фанала да се клеште, а Мара а прашуе:

-Шо е мори, шо се клештиш ѓоа не салам…

-Хахаха, е сеа знам оти тате е ќелав…


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Два сина и третиот е на пат…

Мамо, ќе имаме тест по географија. Каде се наоѓа Франција?