во ,

А сакаш овој пат да го направиме на бразилски начин?

Мажот и жената си легнуваат вечерта во креветот. Мажот ѝ бара а оваа не му дава, му вели:

– Не можам сега, ме боли главата.

На тоа мажот ѝ одговара:

– А сакаш овој пат да го направиме на бразилски начин?

Жената заинтригирана се согласила. Мажот на брзина си свршил работа и се свртел да спие.

Жената нервозно го шибнала со лактот во ребрата и прашала:

– А каде беше бразилското бе?

Мажот:

– О да, заборавив… ЧА, ЧА, ЧА!

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

По цели ноќи си со девојки цело време и цело сабајле спиеш…

Мамо, мамо, ќе ме пуштиш ли на банџи?