во ,

Бабата на смртната постела му вели на својот внук…

Реклама

Бабата на смртната постела му вели на својот внук:

– Сакам да ти ја оставам мојата фарма, што вклучува ниви, куќа, трактор, друга опрема и 2.398.750 долари!

Внукот, цел среќен што одеднаш станал богаташ, вели:

– О, бабо, колку си добра кон мене, а јас не знаев дека имаш фарма… Каде се наоѓа?

Со последен здив, бабата прошепоти:

– На Фејсбук…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дечкото ѝ испраќа СМС на девојката…

Шета Фата по дивиот запад…