во ,

Баба го праќа дедо во продавница и му вели…

Реклама

Баба го праќа дедо во продавница и му вели:

– Купи леб и млеко, значи само две работи, леб и млеко.

– Не сум глуп, запомнив, леб и млеко.

По половина час доаѓа дедо и носи четка за заби, а бабата му вели:

– А паста?! Глупав старецу, каде е пастата?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Келнер, донеси ми чај без лимон…

По судирот, два автомобили целосно уништени…