во ,

Блажо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од…

Реклама

Блажо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500 ден. Во писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што пишувало:

– Драги сине, еве ти ги праќам оние 500 денари кои ми ги бараше, и само да знаеш 500 се пишува со две нули а не со три, џабе те праќам на факултет!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката…

Му купиле на малиот Трпе патики…