во ,

Блажо седе во ресторан. Го вика келнерот и го прашува…

Реклама

Блажо седе во ресторан. Го вика келнерот и го прашува:

– Пејачката извршува ли желби?

– Да, господине!

– Тогаш кажете и да замолчи!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден полицаец си ја изгубил капата и ја нашло некое дете. Чичко твоја да не е оваа капа…

Две плавуши, пијат во некој бар и коментираат: Погледни ги, те молам, тие двете од лево…