во , ,

Блажо се вратил од Африка и заминал директно кај Перо да му раскаже како си поминал…

Реклама

Блажо се вратил од Африка и заминал директно кај Перо да му раскаже како си поминал.

– Кај си бе Блажо, како си помина во Африка?

– Со како си помина….си одев така низ пустината…никаде ништо нема….ни тревка ни дрво…ништо бе ништо! И кога одеднаш трча еден лав кон мене. Кај да одам сеа си викам, немаше излез и се качив на едно дрво!

– Како бе Блажо дрво, нели немало ништо, ни тревка ни дрво.

– А бре Перо, Перо, нема тука има нема, едноставно мораш, немаш избор, лав е тоа не е заебанција!!!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

5 Степени на пијанство

Блажо разбрал дека во Тибет живеел најголемиот филозов во светот….