во ,

Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува едни чудни мастики…

Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува едни чудни мастики.

– Тато ај купи ми од овие.

– Не сине тоа се кондоми, ги користат машките кога ќе пораснат, за да имаат сигурен секс.

– А зошто се овие спакувани по 3 во една кутија?

– Тоа се кондоми за средношколци, едно за петок, едно за сабота и едно за недела.

– А овие што се спакувани по 6?

– Тоа се за студенти, по две во петок, две во сабота и две во недела.

– А овие по 12 во опаковка?

– А тоа сине ти е за женети, еден за во јануар, еден за во февруар, еден за во март…

Што мислиш?

13 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Примери на најкреативна и единствена пикселирана уметност

Па, бев на опера. Бев во мустаќите на диригентот, прекрасно беше, се додека тој не кивна…