во ,

Влегува еден човек во продавница за миленичиња и му вели на продавачот…

Реклама

Влегува еден човек во продавница за миленичиња и му вели на продавачот:

– Ве молам, 343 бубашваби, 46 пајаци, 37 глувци и 4 стаорци.

Продавачот, целиот збунет, прашува:

– Држиме само пајаци и глувци. А што ќе ви се стаорци и бубашваби?

– Газдата ме избрка од станот и ми рече да го оставам во истата состојба во каква што го најдов!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Синот на мафијашот доаѓа од училиште…

Докторе, повеќе не знам што да правам, во безизлезна ситуација сум…