во , ,

Влегува жена вознемирена во аптека…

Реклама

Влегува жена вознемирена во аптека:

– Дајте ми голема количина арсен!

– Арсен? – зачудено прашува аптекарот.

– Што ќе ви е толку силен отров?

– Мажот ме изневери и сакам да го убијам.

– Жал ми е, но не можам да ви го продадам, дури и ако ве изневерил.

Жената вади фотографија и му ја покажува на аптекарот. На фотографијата нејзиниот маж и жената на аптекарот во компромитирачка ситуација.

– Извинете, госпоѓо. Не знаев дека имате рецепт!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Работник го прашува својот шеф…

Направив голема сцена на роденденската забава на мојот син – Но не се каам