во ,

Влегува Перица во автобус и возачот го прашува…

Реклама

Влегува Перица во автобус и возачот го прашува:

– Колку години имаш?

– Седум.

– Кога ќе дојде кондуктерот, кажи дека имаш шест.

– Зошто?

– Ќе те пушти бесплатно.

Доаѓа кондуктерот и го прашува:

– Колку години имаш?


– Шест!

– А кога ќе наполниш седум?

– Штом излезам од автобусот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мујо чита оглас во весникот и вели…

Баба го прашува таксистот…