во ,

Влегува Трпе во автобус и му вели на кондуктерот…

Реклама

Влегува Трпе во автобус и му вели на кондуктерот:

– Ве молам, две карти!

Така направил и следните два пати. Кондуктерот бил љубопитен, па следниот пат го прашал:

– А зошто секој пат купувате по две карти, а сам сте?

Трпе одговара:

– Па знаете, може да се случи да изгубам една и што ќе правам тогаш?

Кондуктерот помислил:


– А што ако ги изгубите двете карти?

Трпе:

– А, па јас имам и месечна!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мали Џокица се вози со автобус и тој се расипува…

Млада жена влегува во слаткарница и прашува…