во ,

Влегува шефот во работилницата и го прашува вработениот…

Влегува шефот во работилницата и го прашува вработениот:

– Колку столови направи денес?


– Два.

– Само два!?Јас до сега ќе направев десет.

– Па нормално шефе,вие сте столар,а јас сум дипломиран економист!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажот се враќа од службено патување, ја начекува жената сама во куќата…

Тато, тато, погледни го свидетелството…