во ,

Влетува пензионер во аптека…

Реклама

Влетува пензионер во аптека:

– Имате ли Виагра?

– Имаме. Колку парчиња сакате?

– Пет.

– Господине, знам дека тоа не е моја работа, но таква количина ќе ве чини многу.

– Не е важно. Вечерва имам состанок со 5 добри парчиња.

– Извинете, тоа навистина е во ред.


Следниот ден доаѓа пензионерот во аптека и од врата крева 10 прсти.

– Опаа…! Денес сакате 10 парчиња? – го пречекува аптекарката.

– Не. Дајте ми некоја крема за раце, овие вчера не се појавија…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Направив голема сцена на роденденската забава на мојот син – Но не се каам

Доаѓа змеј во студио за тетоважи и го прашува тату мајсторот…