во ,

Внимание, злобен папагал!

Еден крадец решил да ограби еден стан. Кога дошол до вратата на неа видел натпис:

„Внимание, злобен папагал!“


Крадецот си помислил „Што може да ми направи еден папагал“ и со смеење ја разбил вратата. Штом влегол внатре, се слушнал гласот на папагалот:

– Рекс, дрш!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ајде комшија не се жали, нели гледаш дека се повеќе личеме на Англија…

Дечко под итно ми угради букве на телефон и тој обавезно да гу има Ш…