во ,

Внимателно вртете го бројот. Ова не е служба за информации…

Ѕвони телефонот.

Мажот ја крева слушалката, слуша малку, па налутено вели:

– Внимателно вртете го бројот. Ова не е служба за информации за состојбата на патиштата, токмак.

Потоа и се обраќа на својата жена:

– Замисли, еден будала ме прашува дали е слободен патот…


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден мајмун си седел на едно дрво. Поминува еден гуштер и го прашува што прави…

Докторе толку многу кашлам, дури не можам ни да дишам како што треба…